Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Cyrus Audio CDI CD-spelare

  • 18 990 kr

Cyrus CD-spelare har en historia av klassledande prestanda, men ingen har så konsekvent charmat kritiker som den anmärkningsvärda CD i. Bedömd som den bästa CD-

Tyvärr är denna vara tillfälligt slut. Kontakta oss via [email protected]

Så återkommer vi med leveranstid.

Dela
Artikelnummer: 179
Leverantör: Cyrus

Cyrus CD-spelare har en historia av klassledande prestanda, men ingen har så konsekvent charmat kritiker som den anmärkningsvärda CD i. Bedömd som den bästa CD-spelaren sex år i rad av What Hi-Fi? Tidskrift. CD i är utan tvekan en av de mest inflytelserika integrerade CD-spelarna som någonsin designats.


Du har aldrig riktigt hört dina CD-skivor förrän du har lyssnat på dem på en CD i.


CD I - DESIGNFILOSOFI
Våra CD-spelare är bättre eftersom de genererar mycket mindre bakgrundsbrus än de flesta. Vi kallar detta vår SE- eller Servo-Evolution-teknik. Principen i sig är ganska enkel. Vanligtvis gör lasermekanismen (servo) som läser data från en skiva små rörelser sida vid sida ganska snabbt för att återläsa missläst data - detta skapar "servoljud" och det påverkar "ljudgolvet" som begränsar kvaliteten på ljudutgången.

Huvudmålet med våra CD-spelare är att extrahera data på skivan så exakt som möjligt första gången - och det är bara möjligt genom en mycket noggrann design och kalibrering i spelarens hårdvaru- och mjukvaruelement.

CD i är vår 'integrerade' modell i sortimentet, inklusive en inbyggd 'Digital to Analog' -omvandlare, som konverterar digitala data till en vacker analog signal med en extremt förfinad 32-bitars DAC.

CD i-kretsen har utformats i två separata sektioner, vilket gör att produkten kan uppgraderas genom tillägg av vår separata strömförsörjning (PSX R2). Detta tillägg isolerar helt DAC-delen av produkten, förbättrar timing och eliminerar intermodulation som kan påverka den känsliga analoga signalen. Även om det inte är nödvändigt för enastående prestanda, är detta tillägg en värdefull uppgradering för den seriösa audiofilen.

Produkt info

Test

SPECIFICATION

OUTPUTS

SPDIF optical – 1
SPDIF coaxial – 1
Stereo RCA analogue – 2 Pairs Fixed
PSX-R upgrade port – Yes
MC-BUS – Yes

FILE/SIGNAL COMPATIBILITY

Maximum Signal Resolution – 16-bit/44.1kHz

DIMENSIONS (MM)

Height – 73
Width – 215
Depth – 360
Weight (kg) 3.6