Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Stativ-Bokhyllehögtalare

Stativhögtalare, Bokhyllehögtalare, kompakthögtalare, kärt barn har många namn. En sak är säker, idag behöver inte en liten högtalare betyda litet ljud. Hos oss på The Audio Club hittar du kända varumärken som exempelvis, Kef, Rega, Monitor Audio, Heco, Advance Acoustic och fler kommer. Dessa tillverkare har några av de bästa stativ högtalarna på marknaden. Läs mer längst ned på sidan.

Heco Bella donna Stativhögtalare

Små högtalare kan ibland vara det mest praktiska alternativet. De är enkla att få plats med och går till och med ställa i en bokhylla om man vill. Har man dem på stativ, så sparar man dock ingen plats, men visuellt så kan det se mycket bättre ut.

I mindre rum är det ofta helt nödvändigt med kompakta högtalare, men de riktigt bra stativhögtalarna kan stå i större rum och ända låta bra. I många fall kan de faktiskt låta bättre än stora högtalare. De är ett idealiskt alternativ om man inte har gott om plats eller vill undvika att möblera vardagsrummet med golvhögtalare.

Om inte behöver den riktiga djupbasen som når ner till 20 Hz så kan pengar sparas på att välja en liten högtalare som passar i hyllan. I stället för att köpa en stor golvhögtalare för 5 000 kronor är det bättre att lägga pengarna på en mindre högtalare av högre kvalitet.

Så har du en begränsad budget och eller utrymme, så kan en mindre högtalare prestera bättre än motsvarande golvhögtalare.

Välkommen in till oss för att hitta din perfekta högtalare.