Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Cyrus Audio CDT, CD-transport

  • 14 990 kr

CD TCyrus CD t är en 'transport-only' version av vår mångprisbelönta CD i. Om du letar efter en spelare som en del av ett Cyrus-system, för att ansluta till 6 D

Tyvärr är denna vara tillfälligt slut. Kontakta oss via [email protected]

Så återkommer vi med leveranstid.

Dela
Artikelnummer: 181
Leverantör: Cyrus

CD T

Cyrus CD t är en 'transport-only' version av vår mångprisbelönta CD i. Om du letar efter en spelare som en del av ett Cyrus-system, för att ansluta till 6 DAC, 82DAC eller en av våra förförstärkare - det här är den version du ska välja. Du får en briljant ren och perfekt levererad prestanda från vår prisbelönta CD-transport..

CD T - DESIGNEN
CD t är en audiofil-CD-transport som allmänt ses som den bästa CD-transporten i sin klass eftersom den använder många av de HI end komponenterna ifrån vårt flaggskepp CD Xt Signature. Förutom vår unika Servo Evolution skivläsmotor, innehåller CD t många komponenter som vanligtvis är reserverade för spelare som kostar mycket mer.

En multi-reglerad strömförsörjning gör det möjligt för Servo Evolution-programvaran att arbeta med minimal precision, dra enorma mängder data från din skiva och transportera den till en separat DAC utan att lägga till eller ta bort någonting från själva musiken.

En komplex omklockningskrets med nära tolerans kristall VCO används, vilket resulterar i ljud som är rent och fullt.

I tester producerar den branschledande läsfelfrekvenser, varför CD t ofta utnämns till den bästa CD-transporten i sitt prisklass.

Samarbeta med denna fantastiska CD-transport med den integrerade 82DAC-förstärkaren och digital-till-analog-omvandlaren eller Pre₂ DAC.

CD t kan också uppgraderas till vår CD Xt Signature för den ultimata CD-spelaren. För mer information om vårt Signature-sortiment vänligen Klicka här


SPECIFICATION

OUTPUTS

SPDIF optical – 1
SPDIF coaxial – 1
MC-BUS – Yes

FILE/SIGNAL COMPATIBILITY

Maximum signal resolution – 16-bit/44.1kHz

DIMENSIONS (MM)

Height – 73
Width – 215
Depth – 360
Weight (kg) 3.3